EyeSki​ Conference

​​

Continuing education


The All Things OCT & More! Program is March 4 and 5, 2024, and offers you 10 hours of COPE accredited CE.  The full EyeSki Program is Mar 4-7, 2024, and offers you 20 hours of COPE accredited CE.




Continuing Education is Co-Sponsored by ICO and is CE Broker Approved for FL and TX Licensure












                                                                

                                                       

                                                         Eye Ski Conference 2024

                                                                 Program Agenda

                                                         COPE Event ID # PENDING

 

                                               

                                                                               


Monday, March 4, 2024

 

7:00 – 9:00 AM                       Surgical Procedures for Every Optometrist

                                               Nathan Lighthizer, OD   COPE ID: 84079-SP                                                   2 hours

 
9:00 - 11:00 AM                     New Innovations Workshop (Group A)                      

                                              Joseph Pizzimenti, OD   COPE ID:  PENDING                                                  2 hours

                                   

4:30 – 6:30 PM                    OCT & OCT-A – What Can It Do For You and Your Practice

                                             Nathan Lighthizer, OD   COPE ID: 86394-GO                                                    2 hours

 

 
Tuesday, March 5, 2024


 

7:00 – 9:00 AM                       Glaucoma Grand Rounds      

                                                Nathan Lighthizer, OD   COPE ID: PENDING                                                   2 hours

 

9:00 - 11:00 AM                     New Innovations Workshop (Group B)                                                                                   

                             Joseph Pizzimenti, OD   COPE ID: PENDING                                                    2 hours                       



4:30 – 6:30 PM                       An Organized Approach to Differentiating Papilledema from Pseudopapilledema

                                               James Fanelli, OD    COPE ID:8728-NO                                                            2 hours

        
 

                                         This Concludes the All Things OCT and More! Component of the Meeting


 


Wednesday, March 6, 2024


 

7:00 - 8:00 AM                       Photography of the Anterior Segment           

                                              Thomas Arnold, OD   COPE ID: PENDING                                                           1 hours

 

8:00-9:00 AM                         Technology & Scleral Lens Practice

                                              Thomas Arnold OD    COPE ID: PENDING                                                            1 hours

 

9:00-11:00 AM                       Sutureless Amniotic Membranes: How to properly insert and remove them

                                              Jeffrey Varanelli, OD and Nicholas Colatrella, OD  COPE #:  PENDING               2 hours

 

4:30 – 5:30 PM                       Conjunctival Mysteries

                                               Thomas Arnold, OD   COPE ID: PENDING                                                            1 hour             


5:30 – 6:30 PM                       Battling Astigmatism

                                               Thomas Arnold, OD   COPE ID: PENDING                                                             1 hour

 

          
Thursday, March 7, 2024


 

7:00 – 9:00 AM                       Treatment and Management of Challenging Anterior Segment Cases

                                               Jeffrey Varanelli, OD and Nicholas Colatrella, OD  COPE ID: 85655-TD                2 hours

 

9:00 – 10:00 AM                     Pharmacology A to Z

                                               Jeffrey Varanelli, OD and Nicholas Colatrella, OD  COPE ID: 87533-PH                 1 hour

 

10:00 – 11:00 AM                   Anterior Segment Jeopardy III

                                               Jeffrey Varanelli, OD and Nicholas Colatrella, OD  COPE ID: 85648-TD                  1 hour

 

11:00 AM                                Conference Concludes

                                               

                                                See you in 2025 in Park City!


                                               

 

 

 






Please note: March 4 and 5, 2024 constitute the All Things OCT & More! program, whereas March 4-7 constitute the entire EyeSki Program.  Your registration should indicate whether or not you are planning to attend the partial program (All Things OCT...10 hours of COPE approved CE) or the Full Program (EyeSki...20 hours of COPE accredited CE).